Leírás
A 3 éves termékfejlesztési program során tökéletesített Pacific Tuna egy mélyvörös, természetesen vonzó bojli, amely az oldható halat, tejet és növényi fehérjéket erős természetes étvágygerjesztőkkel kombinálja, hogy egy egész évben kiváló nagyhal csalit hozzon létre, amelynek a halak egyszerűen nem tudnak ellenállni.
	
Csomag tartalma:
	
- Ez a csomag 250 g használatra kész Hard Hookbait Mixet tartalmaz, amelyet csendes-óceáni tonhal kemény csali, Cork Ball Pop Up és Cork Dust Wafters készítéséhez használnak, valamint 25 ml csendes-óceáni tonhal folyékony adalékot. A csomag összetevőiből 2-3 tojásos keverék lesz.
Pacific Tonhal Hard Hookbait Mix tulajdonságai:
	
Ez egy komplett, használatra kész horogcsali keverék csali keményítővel
	    Extra tartós horogcsalit készít, amely passzol a Pacific Tuna bojlihoz
	    Könnyen tekerhető, csalik készíthető, amelyek levegőn száradnak, amíg kőkemény lesz
	    Kemény bőrt hoz létre a csalikon, ami „madárcsapásbiztossá” teszi őket
	    Az eredményül kapott csalik felköthetők, tűk vagy fúrhatók
	    A megfelelően szárított csalik legalább 24 órán át kemények maradnak vízben
	    Csendes-óceáni tonhal parafagolyó pop-up készítése:
	
Keverj össze 1 közepes tojást + 10 ml csendes-óceáni tonhal folyékony adalékanyagot
	    Adjunk hozzá 100 g Pacific Tonhal Hard Hookbait Mixet
	    Keverje össze, hogy kis pasztatömböt hozzon létre
	    Hagyja a pasztát egy lezárt műanyag zacskóban >30 percig
	    Forgassa a pasztát a parafagolyók köré, hogy előugró ablakokat hozzon létre
	    Forraljuk a csalit 1 percig+, majd hagyjuk levegőn megszáradni
	    Száradás 24-72 óra, a kívánt keménységtől függően
	    A kész csalik levegőn száríthatók vagy ragasztózhatók, majd lefagyaszthatók
	    Csendes-óceáni tonhal parafapor készítése:
	
Keverj össze 1 közepes tojást + 10 ml csendes-óceáni tonhal folyékony adalékanyagot
	    Keverjen össze 95 g csendes-óceáni tonhal kemény horogcsali keveréket + 5 g parafaport
	    Keverje össze, hogy kis pasztatömböt hozzon létre
	    Hagyja a pasztát egy lezárt műanyag zacskóban >30 percig
	    Tekerje fel a csalit a szükséges méretre és alakra
	    1 percig forraljuk, majd hagyjuk levegőn megszáradni
	    Száradás 24-72 óra, a kívánt keménységtől függően
	    A kész csalik levegőn száríthatók vagy ragasztózhatók, majd lefagyaszthatók
	    Használati tipp:
	
- A Cork Ball Pop Up felhajtóereje beállítható nagyobb vagy kisebb parafa golyókkal, a Wafters felhajtóereje pedig több vagy kevesebb Cork Dust használatával.
- Az eltarthatósági idejű horogcsalik úgy készíthetők, hogy a 20%-os folyékony tojást folyékony csali tartósítószerünkkel helyettesítjük.
Vevői útmutató:
	
- Ezt a terméket hűvös, száraz és közvetlen napfénytől védett helyen kell tárolni.
Vélemények
Paraméterek
| Kiszerelés | 250g + 25ml | 
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    