Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Heli Rig Set - Spinner Pop-Up horogelőkével

3.990 Ft
Rakd össze Rig Set-edet! Válassz a horogelőkék közül!
Pop-Up Rig
Kapható választék:
Hororgméretek:
Ólom méret:
Menny.:db
Komplett Helikopter Rig Set, amely a dobós horgászatok tökéletes végszerelék rendszere. A választható előkék mindegyikével gubancolódás mentesen, és nagyobb távolságokra is biztosan dobhatunk.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2021. június 23.

Leírás

BG Heli Rig Set - Spinner Pop-Up Riggel

A főzsinórra, vagy dobóelőtétre csupán egy 8-10 cm-es fület kell kötnünk, melybe belehurkoljuk a kész rendszert, ami a horgászat végén egyszerűen kifűzhető, és később is használható. 

 

A Heli Rig Set a következő alkatrészekből készül: 

-1 méteres Korda Leadcore 

-Választható súlyú Korda Heli Lead ólom 

-Karikás Quick Change (gyorskapocs) 

-BG Spinner Pop-Up Rig

 

Egy Spinner Rig, amely Bujáki Gézának a pop-up csalizáshoz jól bevált kedvence. Az alkatrészek mindegyike Korda termék, ezért a minőség és strapabíróság garantált. Kétféle Wide Gape horoggal választható: 12-14 mm-es pop-uphoz a 6-os méret, 15-16 mm-eshez pedig a 4-es horog ajánlott. Az előkén lévő krimpre gyúrjunk ólompasztát (de arra ügyeljünk, hogy az előke fülét ne temessük be, abban a forgó karikája szabadon mozoghasson) a csali felhajtóerejének és a meder viszonyoknak megfelelő mértékben. A karikás mikró forgóba fűzött Bait Floss selyemre húzzuk fel a csalit, és a Floss végét olvasszuk meg öngyujtóval, majd lapítsuk el a megolvadt részt. Így egyszerű és gyors a csalizás. 

A gubancgátló hüvellyel (Anti Tangle Sleeves) bármely Quick Change gyorskapocsra könnyen és gyorsan felhelyezhető. Az előke hosszúsága 17 cm, ami dobáshoz ideális a pop-up szerelékhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!