Leírás
Természetes alapanyagokból összeállított, tömény és sűrű mártogatós vízoldékony folyadék, melyet egyedi erőteljes íz és intenzív illat jellemez. Előállitása során fő szempont volt a minőségi alapanyagok felhasználása, ebben rejlik a fogóssága. A természetes kivonatokból álló Horse Baits - Liquid Amino Dip aminosav alapja kiegészült természetes kivonatokkal, attraktorokkal, folyékony étvágyfokozókkal melyek koncentrált tömény formában tartalmazzák azokat a táplálékösszetevőket, fehérjéket, enzimes anyagokat, vitaminokat, olajokat valamint néhány különleges alkotóelemet melyek segítik a kellő hatás elérését, ezek hatására növelhető a csalik vonzereje. A legjobb hatást akkor érjük el, ha a bojlival megegyező ízazonos folyékony Horse Baits - Liquid Amino Dip-et használunk. A vízparton a horogcsalinkat mártsuk bele a sűrű folyékony Horse Baits - Liquid Amino Dip-be, mely kellően megtapadva egyenletesen bevonja azt. Majd vegyük ki és hagyjuk megszáradni 15-20 percig, ez azért fontos mert ez idő alatt a dip szépen be tud szívódni és rátud száradni a csalira! Vagy a horgászat megkezdése előtt kb. 1-2 nappal tegyünk egy tégelybe a csalizásra szánt bojlikból és öntsük le őket annyi folyékony Horse Baits - Liquid Amino Dippel hogy bevonja a szemeket. Ezt akár időközönként többször is elvégezhetjük. Használatkor vízbe érkezés után azonnal oldódni kezd a bojliba beszívódott dip ami tartósan a bojlin és annak közelében is hosszú távon lassan, de folyamatos oldódással fejti ki intenzív csalogató hatását. Majd terjedve a teljes vízoszlopban, a víz áramlásának hatására jól látható felhőt képez a csalink körül és a kiáramló apró olaj cseppeknek köszönhetően, attraktív stimuláló jeleket kibocsájtva a vízközt úszó halakat is az etetésünkre csábítva, evésre ösztönző hatással bír. A Horse Baits - Liquid Amino Dip úgy lett összeállítva hogy a komponensek felhasználása között megfelelől legyen az összhang, ezért bármilyen vízhőmérséklet mellett használva, kiválóan dolgozik.
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    