Leírás
A paszta a Horse Baits bojlik nyers (bojlimassza) bojlitészta anyaga. Ugyanazokat az alapanyagokat, összetevőket tartalmazza amit a párolt golyók, tehát a beltartalma megegyezik a kész bojlival! A nyers paszta anyagát közvetlen hőhatás sohasem éri, Így a benne lévő komponensek beltartalmi értékei nem változnak, ezért azok a pasztából kiáramolva maximális csalogatóhatást tudnak kiváltani. A bojli paszta nagyon sokoldalú, használata nagyon egyszerű. A hajszálelőkén lévő bojlinkat pasztával bevonva extra csalogató hatást tudunk kiváltani. Ha szeretnénk tudjuk csökkenteni a bojligolyó oldódását azzal ha vastagabb pasztaréteggel vonjuk be a csalinkat. Vízbe érkezés után egyből dolgozni kezdenek a pasztában lévő sok vízoldékony összetevők ( proteinek, aminosavak) hatása jobban érvényesülhet, mint a „SOFT” bojlik bármelyike, hiszen ez még puhább, még rövidebb idő alatt lebomlik a vizben, ezzel azonos időben, illat és ízfelhőt kibocsájtva táplálkozásra ösztönző hatást vált ki a halakból. A pasztával egy attraktív réteget hozunk létre ami tartósan a bojlin és annak közelében is hosszú távon lassan, de folyamatos oldódással fejti ki intenzív csalogató hatását, több órán keresztül. Majd terjedve a teljes vízoszlopban, a víz áramlásának hatására jól látható felhőt képez a csalink körül, attraktív stimuláló jeleket kibocsájtva a vízközt úszó halakat is az etetésünkre csábítva. Ha a paszta kiszáradt, akkor javasolt enyhén megnedvesíteni, az adott bojli ízével azonos, vagy akár eltérő ízű Horse Baits – Liquid Amino Dippel, és addig gyúrni, amíg újra tökéletes nem lesz az állaga. (Csak annyit vegyünk ki a dobozból, amit felhasználunk a horgászat során!)
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    