Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda Kaizen Green 10 ft 3lb C - pontyozó bot (kerámia gyűrűkkel)

51.980 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás

A Kaizen botok sikere után bevezetésre került a kedvezőbb árú Kaizen Green termékcsalád. Bár ára alacsonyabb, mint a csúcsminőségű Kaizen Platinum botjainké, számos azonos tervezési jellemzővel és teljesítményjellemzővel rendelkezik, így mindenki számára elérhetővé teszi a kiváló minőségű horgászatot.
Megértjük, hogy nem minden horgásznak van szüksége vagy engedheti meg magának a Platinum sorozatot, ezért a Kaizen Green a mi megoldásunk, amely közel ugyanazt a teljesítményt kínálja kedvezőbb áron.

A Kaizen Green sorozat, amely egy költséghatékonyabb karbonminőségből épül, némileg különbözik az erőátvitel és a visszanyerési sebesség tekintetében dobás közben, de hasonló dinamikus akciót tart fenn, mint a Platinum botok.
A sorozat nyolc botot és két spod botot tartalmaz, amelyeket a Team Korda horgászai alaposan leteszteltek különböző horgászkörülmények között.
A visszajelzések elsöprően pozitívak voltak, ami a termékcsalád minőségét és teljesítményét jelzi. 

A 10 láb hosszú botjainkat, melyek az elsők nálunk, olyan speciális helyzetekre terveztük, mint például a csónakból való horgászat és minden olyan helyzet, ahol nincs szükség a standard 12 láb hosszúságú botok hosszára és hatótávolságára.
A kínálatban találhatók olyan spod botok is, amelyek képesek a távdobásra.
Esztétikailag a botok egyedi kialakítású megjelenéssel büszkélkedhetnek, matt kivitelben, fekete orsótartóval, stílusos logóval érkezik, amelyet tartós, elegáns gyűrűkkel és kényelmes, biztonságos nyél egészít ki.

A Kaizen Green termékcsalád minden modellje kiváló minőségű Sea-Guide TDG gyűrűkkel van felszerelve, amelyek szilárdságukról, tartósságukról és könnyű súlyukról ismertek.
Európában a 10 láb hosszú botok egy olyan változatban is kaphatók, amely Sea-Guide BXTLSG gyűrűkkel van ellátva, kerámia betéttel.
Ezt a speciális változatot úgy tervezték, hogy még nagyobb kopásállóságot és simább zsinórkezelést biztosítson, kiszolgálva azokat a horgászokat, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot igénylik a fonott vagy vékony átmérőjű zsinórokkal való horgászat során. 

Danny Fairbrass büszkesége a Kaizen Green termékcsaládra nyilvánvaló.
Hangsúlyozza azt a célt, hogy a kiváló minőségű horgászfelszereléseket megfizethetőbbé tegye, biztosítva, hogy több horgász élvezhesse a fejlett bottechnológia előnyeit.
A Kaizen Green teljesítményét elnézve, amely szorosan tükrözi a drágább Platinum botok teljesítményét, de elérhetőbb áron, ezt a célt minden bizonnyal elértük. 

Ez a termékcsalád bizonyítja, hogy a minőség és a megfizethetőség megfér egymás mellett, így a nagyszerű horgászélmények szélesebb közönség számára is elérhetővé válnak.

10ft 3lb C - Kerámia gyűrűkkel
Ez a tökéletes bot azok számára, akik kisebb vizeken horgásznak, ahol nincs szükség hosszabb botra.
Ennek a modellnek igazán szépen játszó akciója van és tökéletes a becserkészéshez is, miközben még mindig képes ésszerű távolságra dobni, amikor szükséges és érzékeny érzést ad át, amikor könnyebb ólmokat használ.
Tökéletes választás azoknak is, akik újak a pontyhorgászatban, vagy a fiatalabb horgászoknak, akik egy 12 láb hosszú botot nehézkesnek találnak.

Kiszerelés: 1 db/csomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Bot dobósúly 3 lb