Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda Kaizen Green 12 ft 3.5lb - pontyozó bot

59.980 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 03.

Leírás

A Kaizen botok sikere után bevezetésre került a kedvezőbb árú Kaizen Green termékcsalád. Bár ára alacsonyabb, mint a csúcsminőségű Kaizen Platinum botjainké, számos azonos tervezési jellemzővel és teljesítményjellemzővel rendelkezik, így mindenki számára elérhetővé teszi a kiváló minőségű horgászatot. Megértjük, hogy nem minden horgásznak van szüksége vagy engedheti meg magának a Platinum sorozatot, ezért a Kaizen Green a mi megoldásunk, amely közel ugyanazt a teljesítményt kínálja kedvezőbb áron.

A Kaizen Green sorozat, amely egy költséghatékonyabb karbonminőségből épül, némileg különbözik az erőátvitel és a visszanyerési sebesség tekintetében dobás közben, de hasonló dinamikus akciót tart fenn, mint a Platinum botok.

A sorozat nyolc botot és két spod botot tartalmaz, amelyeket a Team Korda horgászai alaposan leteszteltek különböző horgászkörülmények között.

A visszajelzések elsöprően pozitívak voltak, ami a termékcsalád minőségét és teljesítményét jelzi. 

A 10 láb hosszú botjainkat, melyek az elsők nálunk, olyan speciális helyzetekre terveztük, mint például a csónakból való horgászat és minden olyan helyzet, ahol nincs szükség a standard 12 láb hosszúságú botok hosszára és hatótávolságára.

A kínálatban találhatók olyan spod botok is, amelyek képesek a távdobásra.

Esztétikailag a botok egyedi kialakítású megjelenéssel büszkélkedhetnek, matt kivitelben, fekete orsótartóval, stílusos logóval érkezik, amelyet tartós, elegáns gyűrűkkel és kényelmes, biztonságos nyél egészít ki. A Kaizen Green termékcsalád minden modellje kiváló minőségű Sea-Guide TDG gyűrűkkel van felszerelve, amelyek szilárdságukról, tartósságukról és könnyű súlyukról ismertek. Európában a 10 láb hosszú botok egy olyan változatban is kaphatók, amely Sea-Guide BXTLSG gyűrűkkel van ellátva, kerámia betéttel.

Ezt a speciális változatot úgy tervezték, hogy még nagyobb kopásállóságot és simább zsinórkezelést biztosítson, kiszolgálva azokat a horgászokat, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot igénylik a fonott vagy vékony átmérőjű zsinórokkal való horgászat során.

Danny Fairbrass büszkesége a Kaizen Green termékcsaládra nyilvánvaló. Hangsúlyozza azt a célt, hogy a kiváló minőségű horgászfelszereléseket megfizethetőbbé tegye, biztosítva, hogy több horgász élvezhesse a fejlett bottechnológia előnyeit. A Kaizen Green teljesítményét elnézve, amely szorosan tükrözi a drágább Platinum botok teljesítményét, de elérhetőbb áron, ezt a célt minden bizonnyal elértük.  Ez a termékcsalád bizonyítja, hogy a minőség és a megfizethetőség megfér egymás mellett, így a nagyszerű horgászélmények szélesebb közönség számára is elérhetővé válnak.

12 láb 3,5lb

Ez az igazi mindenes a 12 lábas modellek között, mivel képes messzire dobni az ólmot, ha szükséges, miközben elég puha ahhoz, hogy szükség esetén a bot hegye alatt horgásszon. 

Darrell Peck: 

"A Kaizen Green termékcsalád hihetetlen minőséget képvisel, de szinte elképzelhetetlen áron.

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy 2023 nyara óta birtoklom a gyártás előtti 12 lábas, 3,5 lb-os Greens teszt-szettet és azóta szinte kizárólag ezeket használom.“

"Lenyűgözött, hogy milyen könnyűek, mégis érzékenyek, a matt felület és a minimalista stílus egyszerűen osztályon felüli.

Ez a tökéletes általános célú bot, amely kiválóan alkalmas a partközeli pontyhorgászatra és -fárasztásra, amellyel könnyedén képes 4 unciás ólmokat dobni több mint 100 méterre." 

Főbb jellemzők:

-A Platinum modellekkel majdnem azonos akció

-Gyorsan kúposodó profil

-10 lábas, 12 lábas és 13 lábas változatok különböző tesztgörbékkel

-12 és 13 lábas spod botok kaphatók

-Kiváló dobási képességek

-50 mm-es fenékgyűrűk a 12 és 13 lábas modelleken

-40 mm-es fenékgyűrű a 10 lábas modelleken

-Kétlábú rozsdamentes acél Sea-guides TDG 

-10 lábas modellek kerámia gyűrűkkel kaphatók

-Minimalista megjelenés matt kivitelben

-Finoman hozzáadott zöld Kaizen logó

-Fekete japán zsugorfóliázott nyél

-Kiváló minőségű Sea-Guide DPS stílusú orsótartó

-A Team Korda horgászai által alaposan letesztelve

-Fröccsöntött fenékfedél Korda logóval

Kiszerelés. 1 db/csomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Bot dobósúly 3,5 lb