Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda Kaizen Green 13 ft 4lb - pontyozó bot

67.980 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 18.

Leírás

A Kaizen botok sikere után bevezetésre került a kedvezőbb árú Kaizen Green termékcsalád. Bár ára alacsonyabb, mint a csúcsminőségű Kaizen Platinum botjainké, számos azonos tervezési jellemzővel és teljesítményjellemzővel rendelkezik, így mindenki számára elérhetővé teszi a kiváló minőségű horgászatot. Megértjük, hogy nem minden horgásznak van szüksége vagy engedheti meg magának a Platinum sorozatot, ezért a Kaizen Green a mi megoldásunk, amely közel ugyanazt a teljesítményt kínálja kedvezőbb áron.

A Kaizen Green sorozat, amely egy költséghatékonyabb karbonminőségből épül, némileg különbözik az erőátvitel és a visszanyerési sebesség tekintetében dobás közben, de hasonló dinamikus akciót tart fenn, mint a Platinum botok. A sorozat nyolc botot és két spod botot tartalmaz, amelyeket a Team Korda horgászai alaposan leteszteltek különböző horgászkörülmények között. A visszajelzések elsöprően pozitívak voltak, ami a termékcsalád minőségét és teljesítményét jelzi. 

A 10 láb hosszú botjainkat, melyek az elsők nálunk, olyan speciális helyzetekre terveztük, mint például a csónakból való horgászat és minden olyan helyzet, ahol nincs szükség a standard 12 láb hosszúságú botok hosszára és hatótávolságára.
A kínálatban találhatók olyan spod botok is, amelyek képesek a távdobásra.
Esztétikailag a botok egyedi kialakítású megjelenéssel büszkélkedhetnek, matt kivitelben, fekete orsótartóval, stílusos logóval érkezik, amelyet tartós, elegáns gyűrűkkel és kényelmes, biztonságos nyél egészít ki.

A Kaizen Green termékcsalád minden modellje kiváló minőségű Sea-Guide TDG gyűrűkkel van felszerelve, amelyek szilárdságukról, tartósságukról és könnyű súlyukról ismertek. Európában a 10 láb hosszú botok egy olyan változatban is kaphatók, amely Sea-Guide BXTLSG gyűrűkkel van ellátva, kerámia betéttel.
Ezt a speciális változatot úgy tervezték, hogy még nagyobb kopásállóságot és simább zsinórkezelést biztosítson, kiszolgálva azokat a horgászokat, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot igénylik a fonott vagy vékony átmérőjű zsinórokkal való horgászat során. 

Danny Fairbrass büszkesége a Kaizen Green termékcsaládra nyilvánvaló.
Hangsúlyozza azt a célt, hogy a kiváló minőségű horgászfelszereléseket megfizethetőbbé tegye, biztosítva, hogy több horgász élvezhesse a fejlett bottechnológia előnyeit.
A Kaizen Green teljesítményét elnézve, amely szorosan tükrözi a drágább Platinum botok teljesítményét, de elérhetőbb áron, ezt a célt minden bizonnyal elértük. 

Ez a termékcsalád bizonyítja, hogy a minőség és a megfizethetőség megfér egymás mellett, így a nagyszerű horgászélmények szélesebb közönség számára is elérhetővé válnak.

13ft 4lb

Ez a legerősebb modell az egész termékcsaládban, amely alkalmas a rendszeres, nagy távolságon történő horgászatra, ahol pontos és egyenletes teljesítményt nyújt.

Terry Edmonds: 

"A dobásoktatásaim és a horgászhelyzetek miatt, amelyekben horgászom, a 13ft 4lb-os modellt használtam a legtöbbet.“

"A dobástanfolyamokon sokszor használtam ezt a botot, 200 yardnál nagyobb dobásoknál.
A tanítványaim nagyon jól boldogultak ezzel a bottal, mivel nem túl merev a feltöltéshez, de a dobás végén mégis jól átadja az energiát.
Valójában ugyanolyan messzire, sőt néha még messzebbre is dobotak, mint a sokkal többe kerülő botokkal“

"Nagyon elégedett vagyok ezzel a bottesttel, jóval az ára felett teljesít."

Főbb jellemzők:

-A Platinum modellekkel majdnem azonos akció

-Gyorsan kúposodó profil

-10 lábas, 12 lábas és 13 lábas változatok különböző tesztgörbékkel

-12 és 13 lábas spod botok kaphatók

-Kiváló dobási képességek

-50 mm-es fenékgyűrűk a 12 és 13 lábas modelleken

-40 mm-es fenékgyűrű a 10 lábas modelleken

-Kétlábú rozsdamentes acél Sea-guides TDG 

-10 lábas modellek kerámia gyűrűkkel kaphatók

-Minimalista megjelenés matt kivitelben

-Finoman hozzáadott zöld Kaizen logó

-Fekete japán zsugorfóliázott nyél

-Kiváló minőségű Sea-Guide DPS stílusú orsótartó

-A Team Korda horgászai által alaposan letesztelve

-Fröccsöntött fenékfedél Korda logóval

Kiszerelés. 1 db/csomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Bot dobósúly 4 lb