Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda Kontainer System 17L - doboz rendszer 17 literes

17.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. június 24.

Leírás

Korda Kontainer System 17L - doboz rendszer 17 literes, a konténerrendszer egy okos ötlet, amellyel elkerülhető, hogy horgászat közben több vödröt is magával kelljen vinnie, hogy a csalik külön maradjanak anélkül, hogy az egyik vödröt megtöltené. A konténerrendszer 17 literes, és négy különálló tartályt tartalmaz, amelyek mindegyike más edényekkel tölthető meg, ha nem akarja az összes csalit összekeverni, vagy csak akkor, ha valóban a tóba akarja tenni. .

Ebből kifolyólag a rendszer olyan helyzetekre is alkalmas, amikor különböző méretű csalikat kívánunk bevetni. Könnyű hozzáférést biztosít az összes csalihoz egy vödörben, de lehetővé teszi a jó elosztást. Remekül használható olyan spod keverékekhez is, amelyek részecskéket és pelleteket is tartalmaznak, ahol az előkeverés hatására egyes részecskék, például a kender kiszáradnak és lebeghetnek, vagy a pellet a kívántnál jobban lebomlik, mielőtt még a vízben lenne. Minden tartály lég- és vízzáró. A folyadékok biztonságosan tárolhatók benne, a kiömléstől való félelem nélkül. És ha a végén olyan csalit használ, mint pl B. Ha maradtak részecskék, egyszerűen behelyezheti a tartályt a fagyasztóba, hogy a következő munkamenetben újra felhasználhassa. Hosszabb használathoz a fagyasztóból még indulás előtt kiragadhat tartalék tartályokat csaliból, így azok tovább frissek maradnak. A tartályok oldalán 0,25 literes beosztás is található, így pontosan láthatja, hogy mennyit használ, és segít precíz spod-keverékek elkészítvénél, minden komponens azonos arányával.

A tárolóedények egymásra rakhatók az egyszerű tárolás érdekében, a pótalkatrészeket pedig külön kaphatók, így csak azokat a tartályokat viheti, amelyekre szüksége van a horgászatnál, a többit pedig a fagyasztóban vagy a garázsban tarthatja otthon. Ez különösen hasznos a hosszabb horgászatokon, ahol csak az aznapi csalit akarja bevetni, majd szükség szerint pótolni.

 - Egy 17 literes vödörbe 4 tartály fér el
 - A puha fedők lég- és vízzáró tömítést biztosítanak
 - Tartalmaz 0,25 literes oldalsó markereket a pontos spod keverékek érdekében
 - Fagybiztos
 - Alkalmas etetőanyagok és bojlik tárolására
 - Egymásra rakható a könnyű tárolás érdekében
 - A cseretartályok külön vásárolhatók meg

Kiszerelés: 1 db/csomag  -  1db Korda Compac 17l vödör + 4db Korda Spare Kontainer 3l Vödör betét

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!