Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda Leadcore Chod System - leadcore rendszer

3.090 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.

Leírás

A Korda Leadcore Chod System - leadcore rendszer, melybe a "No-Trace-System" integrálva van ebbe a rendszerbe, és teljesen biztonságos megoldást kínál az ólommag vezetők és a hasonló átmérőjű vezetők használatára, mint például Dark Matter sorozat. Úgy terveztük, hogy ha a főzsinór az előkezsinórcsomó felett elszakad, a horogkapcsoló könnyen leválhat az előkezsinórról, és a hal nem húzza az előkét, vagy legrosszabb esetben az ólmot.
Még a biztonságosabb helikopteres beállításoknál is mindig fennállt annak a veszélye, hogy a csomóra gyom vagy szennyeződés gyűlik, és esetleg megakadályozza, hogy a gumigyöngyök áthúzódjanak rajta, és a horogköteg meglazuljon.
A nyom nélküli gyöngyök azonban megoldják ezt a problémát, mert miután lehúzzuk őket a gumiból készült chod hüvelyről, amely dobás és normál használat közben biztonságosan tartja őket az előkezsinórhoz, az oldalsó nyílás lehetővé teszi, hogy a gyöngy teljesen leessen az előkezsinórról, így a 11-es méretű gyűrűs forgó (nem része ennek a rendszernek) könnyen áthúzható bármilyen ólomcsomó vagy splice felett.
Az előke végén egy hordógyöngy pufferként működik.
Az egész rendszer egyszerűen az előkezsinórra van kötve, és használható chod rigekkel, valamint hagyományos helikopteres szerelékekkel, mint pl.
Heli-Safe rendszer.

Kiszerelés: 8 x Chod Sleeves; 8 x Barrel Beads; és 12 x No-Trace Beads/csomag (Csere no-trace gyöngyök külön is kaphatók.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!