Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda PTFE Spinner Swivel Size 11 - PTFE bevonatos 11-es méretű "spinner" forgó

2.190 Ft
Menny.:db
A Korda PTFE Spinner Swivel Size 11 - PTFE bevonatos 11-es méretű "spinner" forgó, a Spinner Rig egyik fő alapeleme a Spinner Swiwel, aminek a neve is sugallja, hogy a használatával a horog szabadon mozoghat és könnyen beakadhat a hal szájába. Minél szabadabb a forgás, annál nagyobb az esélye, hogy akadjon ls a PTFE Spinner Swivel pontosan ezt éri el.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2022. május 31.

Leírás

A Korda PTFE Spinner Swivel Size 11 - PTFE bevonatos 11-es méretű "spinner" forgó, a Spinner Rig egyik fő alapeleme a Spinner Swiwel, aminek a neve is sugallja, hogy a használatával a horog szabadon mozoghat és könnyen beakadhat a hal szájába. Minél szabadabb a forgás, annál nagyobb az esélye, hogy akadjon ls a PTFE Spinner Swivel pontosan ezt éri el. Ez a verzió tökéletes választás mindazok számára, akik kevesebb fémet szeretnének a végszerelékükön. Lefinomultabbá teszi szerelékünket, hogyha a forgó részeken kevesebb a fémgyűrű. 
A 11-es méretű forgó kifejezetten ehhez a szerelékhez lett tervezve és különféle zsinórokkal is lehet használni, valamint a horog könnyen felhelyezhető vagy eltávolítható a másik végén lévő „hajlatból”, amely alapból fedve van. A politetraflour-etilén (PTFE) a szilárd anyagok közül az egyik legalacsonyabb súrlódási tényezővel rendelkezik, ami így tökéletes bevonatot képez a forgón és ezáltal csökkenti a súrlódást a forgótengely és szem között. Ring swivel verzióban szintén elérhető. 

Méret: 11-es

Kiszerelés: 10 db/csomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!