Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korda Spare Chod Krimps 0,6 mm - tartalék krimpelő hüvelyek

2.490 Ft 1.990 Ft
20%
Az akció időtartama: 2024. 05. 14. - 2024. 06. 30.
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.

Leírás

A Korda Spare Chod Krimps 0,6 mm - tartalék krimpelő hüvelyek, nagyon praktikusak. „Az a képesség, hogy bármilyen szereléket gyorsan lecserélhetünk (QC), hatalmas időmegtakarítást jelent, és ezt már évek óta tesszük a standard rigekkel. Azonban a Chod Rig építéséhez használt merev anyag rövid hossza miatt a krimps megjelenéséig mindig nagyon körülményes és frusztráló csomót kellett kötni; különösen a nagyon rövid chodoknál. A Mouth Trap Chod filamentünk krimpelése egyre népszerűbb módja a QC Chod készítésének, mivel a Spinner Rigs készítésénél általában a népszerű Boom anyagunkhoz kapcsolódó 0,6 mm-es standard krimpeket használjuk. Ezeknek a szabványos krimpeknek a mérete nem volt ideális, de mostanáig célt szolgált.
A Korda termékfejlesztési csapata most egy olyan krimpet hozott létre, amely kifejezetten a Chod Rigek egyszerű és rendezett felépítésére alkalmas.
Az új krimps 40%-kal kisebb, mint a standard változat, és a Mouth Trap Chod Filament 15lb, 20lb és 25lb-os változatával használható, amely minden csomónál erősebb QC hurkot hoz létre; ez különösen fontos egy ilyen rövid horogkötésnél, ahol a csomónál a legnagyobb a nyomás. 

Ezek az apró krimpek a kínálatban található jelenlegi krimp eszközökkel használhatók, és két méretben - 0,5 mm és 0,6 mm - kaphatók. A krimpelés nagyszerű módja a tiszta, erős kötések elérésének, különösen akkor, ha merevebb és/vagy vastagabb anyagokat használ, amelyeket nehéz hatékonyan csomózni - ráadásul lehetővé teszi, hogy a horogkötés hossza minden alkalommal megfelelő legyen, ami különösen hasznos a Chod Rigs esetében. Biztosítania kell, hogy a megfelelő méretű krimpet használja a szájcsapdához. 

Kiszerelés: 50db/csomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!