Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Mivel nem csak a pecában vonzanak az új dolgok, illetve a kihívások, egy ideje már terveztem egy webáruház és akár egy saját márka elindítását is, így aztán nagyon megörültem, amikor barátomban, a szintén szenvedélyes pontyhorgászban, Molnár Gáborban megtaláltam ehhez a társat. Boltunkat 2020. novemberében nyitottuk meg, az ügyfélszolgálaton és személyesen a bemutatóteremben is velünk fogsz találkozni.

A BG Carp valós raktárkészletről dolgozik, így a rendelések megérkezését 1-2 napos határidővel tudjuk vállalni, de lehetőség van személyes áruátvételre is Budapesten a 18. kerületi bemutatótermünkben.

Nem meglepő módon a pontyhorgászatra szakosodtunk. Termékkínálatunkban megtalálhatók a csaliktól a szerelékeken át a kiegészítők széles választéka, de a vízparti kényelmi eszközök és a táborozás kellékei éppen úgy, mint a teljes ruházat, legyen szó nagypontyos bevetésekről, vagy egy laza feederes kiruccanásról.
Boltunkban a Korda, Guru, Mainline, Solar Tackle, Fox, Trakker, Gardner, PB Product, Carp ’R’ Us, S-Carp, Feedermania, Stég Product márkák mellett a vadiúj BG Carp termékek teljes választéka is elérhető. Válogathatsz az általam 
készített egyedi horogelőkékből és itt a weboldalon, egyedülálló módon összerakhatod a RigSetedet is, ami komplett végszerelék rendszert jelent, kipróbált, jól bevált, nálam már bizonyított megoldásokkal.

A tudásunkkal és elhivatottságunkkal nem lesz baj, ebben biztosak vagyunk, de mivel számunkra a legfontosabb és a legértékesebb a ti véleményetek, elégedettségetek, minden vásárlói visszajelzést szívesen veszünk.
 
 
Bujáki Géza