Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törzsvásárlói rendszer

BGCARP TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYRENDSZER!

Nálunk megéri hűségesnek lennie, hiszen vásárlásaival folyamatosan egyre nagyobb kedvezmény csoportba kerülhet, amely nem vész el idővel, hanem amíg Ön le ne mond róla, megmarad! Mi is ez a rendszer? Hogyan tudok bekerülni? Milyen kedvezményeket tudok elérni? Az alábbiakban erre kaphat választ.

 

Mi is ez a rendszer?

A BG Carp Törzsvásárlói Kedvezményrendszer segítségével a vásárlók állandó százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak rendszerünkben. A rendszer automatikusan jegyzi az Ön vásárlásainak az összértékét, majd az összérték alapján sorolja be a kedvezmények csoportjaiba. Fontos, hogy mindenképpen regisztráljon oldalunkon, hiszen csak így tudjuk rögzíteni a vásárlásait. Regisztráció nélküli rendelés nem tartozik a kedvezményrendszerbe.

Amint az Ön vásárlásainak összértéke elér egy-egy kedvezményi szinthez tartozó értéket, Ön már a következő vásárlását e kedvezménnyel tudja megvalósítani és az Önnek nyújtott kedvezmény mértéke már a jövőben sem fog csökkenni, csak emelkedhet. Természetesen a korábban regisztrált vásárlóink rendelései nem vesznek el, hanem beleszámítanak az aktuális kedvezmény számításába. Külön nyilatkozat nem szükséges a csatlakozáshoz. A törzsvásárlói program általános részvételi feltételeit a regisztrációjával automatikusan elfogadja.

TIPP: Vásárlása során ellenőrizze a kosár oldalon, hogy mekkora összeg kell még a következő vásárlói csoport eléréséhez! Így a következő rendelését már a megnövelt kedvezménnyel adhatja le.

 

Mekkora kedvezményt tudok elérni? Mennyiért kell vásárolnom?

-5% kedvezmény jár Önnek, ha a vásárlásainak összértéke meghaladja az 400.000 Ft-os összeget. Ezen összeg túllépése után webáruházunkba belépve már az -5%-kal csökkentett kedvezményes árakat láthatja.

-10% kedvezmény jár Önnek, ha a vásárlásainak összértéke meghaladja a 800.000 Ft-os összeget. Ezen összeg túllépése után webáruházunkba belépve már az -10%-kal csökkentett kedvezményes árakat láthatja.

A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze.

 

Hol látom, hogy mekkora kedvezményre vagyok jogosult?

Amennyiben belép regisztrációjával weboldalunkra, úgy a fejlécben lévő menü "Korábbi rendelések" menüpontban láthatja az összes megrendelését. Ezek összege adja meg a kedvezményre jogosító alapot. Időközönként információt küldünk email-ben az aktuálisan beállított kedvezményéről.

 

Fontos feltételek!

  • Törzsvásárlói kedvezményrendszerünkhöz automatikusan csatlakozik regisztrációjával.
  • Szállítási és egyéb költségek nem számítanak bele a kedvezmény számításába.
  • Rendeléstől való elállás esetén a visszaküldött termék összege levonásra kerül a kedvezményre jogosító vásárlások összegéből.
  • Különböző vásárlók kedvezményeinek összevonása nem lehetséges, más törzsvásárlói regisztrációra a kedvezmények nem ruházhatók át
  • Az akciós termékek vásárlása nem számolható bele a törzsvásárói pontrendszerbe
  • A törzsvásárlói kedvezmény az összeghatár elérésétől kezdődően a jogosult által kért megszüntetésig van érvényben
  • A kedvezmény az adott tárgy évben elért vásárlásokra vonatkozik .(de az elért kedvezmény a következő évben is megmarad)
  • Fontos hogy a törzsvásárlók a termékértékelésben is részt vegyenek