| Kép: | Név: | Cikkszám: | Elérhetőség: | Ár: | Kosárba | 
| 
    Valhalla Bait Service GLM Extract Zöldajkú Kagyló Porkivonat - 100g
 | 
    VBS00036-00
 | 
        Nincs raktáron
 | 
                    1.889 Ft
                                     |  | |
| 
    Valhalla Bait Service GLM Extract Zöldajkú Kagyló Porkivonat - 250g
 | 
    VBS00036-01
 | 
        Nincs raktáron
 | 
                    3.489 Ft
                                     |  | |
| 
    Valhalla Bait Service GLM Extract Zöldajkú Kagyló Porkivonat - 500g
 | 
    VBS00036-02
 | 
            
            
        
        1 db raktáron
 | 
                    6.189 Ft
                                     |  | 
Leírás
A Valhalla Bait Service GLM Extract Zöldajkú Kagyló Porkivonat egy nagyon finom állagú porkoncentrátum, amit a legendászöld ajkú kagylóporból készítenek, egy speciális szárítási eljárás alkalmazásával. A GLM legendás pontycsalogató és már régóta a pontyhorgászok kedvenc attraktora, ezért az ebből készült termékek semmiképp sem hiányozhatnak a halas, kagylós bojlimixekből. Magas fehérjetartalma mellett ásványi anyagok és vitaminok is megtalálhatók benne. Ez a porkoncentrátum vízben nagyon jól oldódik, így a benne rejlő csalogató anyagok által képzett felhőre hamar rátalálnak a pontyok. Emészthetősége kiváló, így még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is bátran használhatjuk. Jellegzetes kagylós ízzel és illattal rendelkezik. Bojlikészítés során mindig a száraz mixhez adagoljuk.
Adagolási javaslat: 50-100g/kg
Vélemények
Paraméterek
| Típus | Szülő | 
| Kiszerelés | 500g | 
| 250g | |
| 100g | 
 
     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    