Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mini Heli-Safe Green - önkioldó ólomkapocs helikopter szerelékhez Zöld színben

2.490 Ft
Menny.:db

A Mini Heli-Safe az eredeti kicsinyített, kompakt változata, és megtartja mindazokat a funkciókat, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy ekkora sikert érjen el… és még néhányat.

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Szállítási díj: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.

Youtube videók

Leírás

A Mini Heli-Safe az eredeti kicsinyített, kompakt változata, és megtartja mindazokat a funkciókat, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy ekkora sikert érjen el… és még néhányat.

Pontosan ugyanúgy működik, ami forradalmi volt, amikor a Heli-Safe először megjelent a piacon. A horgászokat fel tudtuk vértezni azzal, hogy bármilyen helikopter stílusú szerelékkel horgászhassanak, de lehetőségünk nyílt az ólom elhagyására, amint egy hal horogra akadt. Ez óriási előnyt akadós vagy kagylókkal tarkított terepeken, vagy olyan szerelékek használatakor, mint például chod rig.

A Heli-Safe azt is lehetővé tette a horgászok számára, hogy ilyen módon gyorsan és hatékonyan horgászhassanak, egyszerűen csak egy nehezéket csatlakoztattak a rendszerhez, a termék pedig elvégezte a többit, és azonnal elengedte a zsinórt, amint a horogpersely forgója a gyöngy tetejéhez húzódott. Azóta fejlődött a technológia, és sikerült sokkal kisebbre szabni a rendszert, ami nem csak a tómederben teszi kevésbé tolakodóvá; de csökkenti a légellenállást is, és növeli a távolságot, ha extrém hatótávolságon horgászik; valamint csökkenti annak valószínűségét, hogy elakadjon vagy a kagyló terep tárgyak kárt tegyenek a főzsinórban a küzdelem során, miután a nehezéket elengedték.

Amellett, hogy kompaktabb, a legnagyobb különbség az eredetihez képest az, hogy most három különböző módon állítható be – a normál feszítőrugóval van felszerelve, amelyet az eredetiből ismer, és amely lehetővé teszi a nehezék rögzítését. leesett, amint nyomás éri a Heli-Safe tetejét; de most egy piros rugóval is szállítják, amely lényegesen nagyobb nyomást igényel, mielőtt kidobja az ólmot, és tökéletes olyan helyzetekben, amikor csak furcsa esetekben kell megszabadulni az ólomtól, és a tó meglehetősen tiszta a gaztól és tereptárgyaktól még mindig van hozzá egy gallér, mint az eredetihez, amely megakadályozza, hogy az ólom egyáltalán leakadjon.

A Mini Heli-Safe 11-es méretű félhordós forgóval érkezik. Kisebb mérete ellenére mégis hihetetlenül erős, és extrém távolságok dobásakor is kibírja a kínálatunkban lévő bármelyik ólom használatának erejét.

MEGJEGYZÉS: A Mini Heli-Safe nem kompatibilis a Dark Matter gubangátlókkal, vagy a Heli-Safe Tubing Kit-tel.

Színek: Weed vagy Gravel

Mennyiség: 2 db/csomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!